Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » Архів матеріалів

З часу свого заснування Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України постійно бере участь у вирішенні найгостріших соціальних проблем міста та району і з кожним роком відіграє дедалі помітнішу роль в утвердженні принципу гуманності, захисті життя та гідності людини.

Озираючись на пройдений шлях, варто згадати про всю червонохресну епоху милосердя.

Представники Червоного Хреста завжди опинялися в найгарячіших точках в епіцентрах людської біди. Іспитом на милосердя для червонохрестівців стала Велика Вітчизняна війна, яка перетнула життя навпіл. Саме в той час Товариство підготувало та відправило на фронт 100 тис. медсестер, санінструкторів та дружинниць. Вони були поруч з бійцями. Не знаючи втоми працювали в евакогоспіталях, санітарних поїздах, надавали першу допомогу пораненим в полі бою. Віддавали свою кров, рятуючи життя героїчних захисників Вітчизни. А ... Читати далі »

Переглядів: 520 | Додав: Admin | Дата: 03.04.2015 | Коментарі (0)

24 березня Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України спільно з Броварським міським центром соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді та Броварською районною центральною районною лікарнею провели вуличну профілактичну інформаційну акцію з нагоди Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом на тему: «ЗАХИСТИМО ВІД ТУБЕРКУЛЬОЗУ СЕБЕ ТА ТИХ ХТО ПОРУЧ». Акція проводилась в центрі міста, на Майдані Свободи з 11.00 години до 14.00 години дня. Було встановлено палатку Товариства Червоного Хреста, в патронажні медичні сестри Броварської МРОТЧХУ, які ведуть медичний супровід хворих надавали консультації бажаючим. Спеціалісти Броварського центру соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді проводили інформаційно – пропагандистську роботу серед широкого загалу населення, особливо серед молоді щодо профілактики та лікування туберкульозу. Всього за час проведення акції палатку відвідало понад 120 чоловік, які отримали інформаційні матеріали, а понад 90 чоловік отримал ... Читати далі »
Переглядів: 479 | Додав: Admin | Дата: 24.03.2015 | Коментарі (0)

           Туберкульоз - древня і підступна хвороба людства, яка і сьогодні у ХХІ столітті., залишається однією з основних інфекційних причин смертності в світі. Туберкульоз в Україні становить серйозну загрозу здоров׳ю населення.

Епідемічна ситуація почала погіршуватися з початку 90-х років ХХ сторіч, а в 1995 році зареєстрована епідемія туберкульозу в Україні. Щорічно в світі 8-10 мільйонів осіб захворюють на туберкульоз в разі поєднання його з ВІЛ-інфекцією. У всьому світі відзначається ріст туберкульозу, стійкого до протитуберкульозних препаратів. Туберкульоз - це хвороба, що може спіткати кожного: бідного чи багатого. Адже щоб заразитися не потрібно мати спеціальні контакти, вона передається повітряно – крапельним шляхом.

Погіршення епідеміологічної ситуації з туберкульозу в Україні обумовлено наступними факторами:

... Читати далі »

Переглядів: 549 | Додав: Admin | Дата: 19.03.2015 | Коментарі (0)

     На Броварщину вимушено переселилась більше 4600 громадян зі Сходу України АР Крим, серед них велика кількість дітей, людей з обмеженими можливостями  та літніх людей. Всім їм необхідна допомога у вигляді продуктів харчування, сезонного одягу, канцелярських товарів для школярів, розвиваючих іграшок для малечІ, посуду, постільної білизни, теплих ковдр та подушок.

     Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста звертається до Вас з проханням зібрати речі, якими у Вашій родині не користуються, але можуть знадобитися іншим та пожертвувати нужденним.

     Чекаємо на Вашу благодійну допомогу з понеділка по п»ятницю з 9-00 години до 17-00 години за адресою: м. Бровари, вул. Гагаріна, б. 8а, телефон для довідок – (04594) 5-24-61.

      Заздалегідь вдячні за співчуття, увагу та небайдужість!

Переглядів: 493 | Додав: Admin | Дата: 18.03.2015 | Коментарі (1)

12 лютого 2015 року Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України спільно зі спеціалістами Броварського міського центру соціальних служб для сім׳ї, дітей та молоді, в рамках Програми розвитку молодіжної ланки провели пізнавально – профілактичну вікторину - «Бережи здоров’я з молоду» для студентів І та ІІ курсів Броварського вищого училища фізичної культури. Під час вікторини студенти мали можливість підвищити свою обізнаність щодо питань збереження репродуктивного здоров’я молоді, альтернативних методів контрацепції та профілактики розповсюдження інфекційних захворювань. По закінченню вікторини студенти отримали інформаційні буклети та гумові запобіжники.
Переглядів: 527 | Додав: Admin | Дата: 16.02.2015 | Коментарі (0)

Екстрена (надзвичайна) валіза – це узагальнене визначення базового набору речей, необхідного кожній цивільній людині, щоб вижити в будь-якій екстремальній ситуації. Цивільна “тривожна валіза”, як правило, являє собою укомплектований рюкзак об’ємом від 30 і більше літрів, що містить необхідний індивідуальний мінімум одягу, предметів гігієни, медикаментів, інструментів, засобів індивідуального захисту та продуктів харчування. Всі речі в “тривожній валізі” є новими (періодично поновлюваними) і не використовуються власником у повсякденному житті. Цивільна “тривожна валіза” призначена для максимально швидкої евакуації із зони надзвичайної події, будь-то землетрус, повінь, пожежа, загострена криміногенна обстановка, епіцентр військових дій і т.д. Вважаю, що сьогодні тривожна валіза має бути присутньою в кожній родині. Якщо ви думаєте інакше, то вам немає сенсу читати далі. В першу чергу треба визначитися з самою “валізою”. Для цієї мети, на мій погляд, зручніше використовувати невеликий рюкз ... Читати далі »
Переглядів: 602 | Додав: Admin | Дата: 09.02.2015 | Коментарі (0)

06.02.2015 року в осередку Київської організації Українського Товариства глухих за адресою:м. Бровари, бульв. Незалежності б.2 пройшла благодійна акція для людей з вадами слуху. 22 мешканці м. Бровари, а це і чоловіки і жінки пенсійного віку, отримали від Броварської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста продуктові набори на суму – 1914 грн. Для нас дуже важливо поділитись з Броварською громадою емоцією задоволення від проробленої роботи, адже слова подяки звучали від кожної людини, яка прийшла на сьогоднішню акцію. Адже в такий скрутний час для держави, їх звернення не залишилось без відповіді. Відмітимо, що продуктові набори закуплені за кошти, які надійшли від громадян міста – членів первинних організацій Броварської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста, а саме від тих хто купив марку Червоного Хреста у 2015 році. Отже громада може пишатися своїм почуттям добра та благодійності.
Переглядів: 576 | Додав: Admin | Дата: 06.02.2015 | Коментарі (0)

22 січня з нагоди Дня Соборності України у міському культурному центрі "Прометей" відбувся урочистий захід та мистецька програма "Єдина і Соборна Україна". Урочистості розпочалися молитвою за Україну, яку провів настоятель Храму Покрови Пресвятої Богородиці Української Православної Церкви Київського Патріархату - Отець Михаїл. Усіх присутніх зі святом привітали заступники міського голови Василь Андрєєв та Лариса Виноградова. Учасники урочистого зібрання вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять українських патріотів, які загинули за Україну під час Револіції гідності та в зоні проведення АТО. За вагомий вклад у розвиток громадянського суспільства міста Бровари та з нагоди Дня Соборності України Брова ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 560 | Додав: Admin | Дата: 26.01.2015 | Коментарі (0)

Формування громадської думки на користь милосердя - святий обов'язок діяльності Броварської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста Київщини. Напрямки статутної діяльності передбачають насамперед:просвітницьку роботу, яка спрямована на підвищення авторитету і ролі Червоного Хреста у громадському житті, розширення кола прихильників, популяризацію червонохресного руху, інформування населення з гуманітарних та санітарно – профілактичних питань. Це суттєво допомагає в організації та проведенні широкомасштабних благодійних заходів з інформаційним супроводом: прес – релізів, запрошень представників ЗМІ.

Головним завданням міськрайонної організації ТЧХ щодо інформаційно - пропагандистської роботи на сучасному етапі є:

- розкриття діяльності первинної ланки ТЧХ через ЗМІ та друковані видання;

- висвітлення ролі працівника та волонтера Червоного Хреста;

... Читати далі »

Переглядів: 921 | Додав: Admin | Дата: 26.01.2015 | Коментарі (0)

Життя настійливо переконує, що тільки брати від нього - згубно для нас самих. Незрівнянно більша радість - це радість віддавати . Проте одній людині найчастіше не під силу надати кожному, хто потребує, посильну допомогу. Спільними зусиллями робити це куди легше й, що найголовніше - ефективніше. Як саме? - запитаєте. Довірте бодай найменшу дещицю вашого часу, зусиль чи коштів, що їх вирішили пожертвувати на справи милосердя, найстарішій на теренах України, наймасовішій гуманітарній організації – Товариству Червоного Хреста України, що проголосила справу милосердя до знедолених метою і завданням своєї статутної діяльності. Не перелічити усіх форм роботи червонохрестівців, котрі завжди напоготові простягнути руку допомоги знедоленим. Люди, що пов׳язали долю з Червоним Хрестом, наділені унікальною чутливістю до чужого болю. Та й навіть якщо б ми керувалися не шляхетними намірами, а суто прагматичними, сьогодні нікому вже не вдасться відгородитися стіною байдужост ... Читати далі »
Переглядів: 1040 | Додав: Admin | Дата: 13.01.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 23 24 »
Неділя, 05.05.2024, 04:15
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Погода

Погода в Києві » Україна


catalog.red-cross.org.ua

Статистика
Copyright MyCorp © 2024