Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » Архів матеріалів
Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста опікується понад 1000 вимушено переселених громадян з АР Крим та Донбасу. У жовтні для їх потреб від Фонду ООН з питань народонаселення надійшла допомога у вигляді гігієнічних наборів для жінок та чоловіків. Зі слів громадян, які звертаються до організації, допомога надходить вчасно та частково задовольняє першочергові потреби
Переглядів: 605 | Додав: Admin | Дата: 15.10.2014 | Коментарі (0)

З вересня Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України розпочала проведення Всеукраїнської благодійної акції «Милосердя». В рамках Всеукраїнської акції Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста чотири роки підряд проводить в Броварському районі благодійну акцію «5 картоплин». Метою акції є привернути увагу людей різних поколінь до проблем найбільш соціально незахищених верств населення.
Жителі Броварського району активно відізвалися на оголошення, розміщенні організацією Товариства Червоного Хреста в засобах масової інформації про проведення акції. Найбільш активними були мешканці смт. Велика Димерка та с.Семиполки, які підготови ... Читати далі »
Переглядів: 561 | Додав: Admin | Дата: 15.10.2014 | Коментарі (0)

Організація Товариства Червоного Хреста України – найбільша і найстаріша гуманітарна громадська та доброчинна організація, яка виконує свою місію завдяки пожертвам та допомозі найдостойніших представників роду людського і вже 95 років дбає про одиноких хворих людей похилого віку, інвалідів, ветеранів війни і праці, дітей – сиріт, потерпілих від стихійного лиха, аварій та катастроф, хворих на туберкульоз і СНІД. Впродовж вересня - жовтня поточного року в рамках відзначення Дня людини похилого віку( 1 жовтня) та Дня боротьби з бідністю (17 жовтня) Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України проводить Всеукраїнську благодійну акцію «Милосердя». Мета акції: привернення уваги людей різних поколінь з різним фінансовим забезпеченням, котрі мають добрі, чуйні серця та милосердні душі до проблем найбільш соціально не захищених верств населення, поліпшення умов їхнього життя, надання адресної фінансової та натуральної допомоги. Серед комплексу заходів акції: збір ко ... Читати далі »
Переглядів: 616 | Додав: Admin | Дата: 06.10.2014 | Коментарі (0)

1 жовтня – Міжнародний День людей похилого віку, проголошений 50 сесією Генеральної Асамблеї ООН і з 1991 року визначається у всьому світі, а в Україні це також День ветерана. Невтішна статистика свідчить, що Україна належить до «найстаріших» країн світу, кожен 5 мешканець – це особа похилого віку, шоста їх частина самотні люди. Допомога вразливим верствам населення – особам похилого віку, одиноким громадянам, людям з обмеженими можливостями та іншим категоріям на це вже 95 років спрямовані соціальні програми Товариства Червоного Хреста України. На обліку Броварської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста знаходиться понад 8 тисяч одиноких громадян похилого віку, з них 1,4 тис. прикуті до ліжка хворі. 5 медичних та молодша сестри щодня на дому надають їм медичну, соціально- побутову, психологічну допомогу. Крім цього в місті та районі для потреб нужденних і завдяки благодійникам, волонтерам збираються кошти, ліки, продукти харчування, одяг та інші речі. Лише в першому ... Читати далі »
Переглядів: 514 | Додав: Admin | Дата: 02.10.2014 | Коментарі (0)

26 вересня на майдані Свободи, у рамках відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана, відбулося вручення візків громадянам з обмеженими можливостями, які проживають у Київській області. У заході взяли участь заступник голови – керівник апарату Київської облдержадміністрації Дмитро Христюк, Броварський міський голова Ігор Сапожко, голова Ради Міжнародного фонду «Українські реформи» Олександр Ситник, представники обласної і міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України. У рамках заходу було надано 79 візків особам з обмеженими можливостями із десяти районів та міст області (Броварського, Бориспільського, Бородянського, Іванківського, Макарівського, Обухівського районів, міст: Бровари, Буча, Васильків, Фастів). Для броварчан було надано 16 інвалідних візків. Ще 118 будуть відправлені безпосередньо до районів, що віддалені від Броварів. Від Товариства Червоного Хреста присутні отримали подарункові набори, в котрих були засоби особистої гігієни та побутов ... Читати далі »
Переглядів: 522 | Додав: Admin | Дата: 30.09.2014 | Коментарі (0)

Біла ВАРТА

 

Патріоти - волонтери і у місті, і в селі - лицарі нової ери на оновленій землі!

ВАРТА ця - не за медалі, не за платні трудодні, 

А за ЧЕСТЬ на п"єдесталі і за правду на коні!!!

Це не просто жар любові на майдані в Броварах - це рішучий голос ДОЛІ на розбурханих вітрах. 

Переглядів: 538 | Додав: Admin | Дата: 22.09.2014 | Коментарі (0)

Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста звернулась до громадян міста, учнів загальноосвітніх закладів міста та їх батьків про можливу допомогу вимушеним переселенцям, які тимчасово проживають в місті Бровари та Броварському районі. Допомога громади у вирішенні забезпечення організації побуту нужденних громадян, стала дуже вчасною, оскільки звернень до організації щодня більше 40.
Переглядів: 592 | Додав: Admin | Дата: 18.09.2014 | Коментарі (0)

Щороку в Міжнародний день першої допомоги, який відзначається у другу неділю вересня, Міжнародна Федерація Товариства Червоного Хреста та Червоного Півмісяця, активним учасником якої є Товариство Червоного Хреста України закликає громадян до вивчення прийомів першої допомоги, незалежно від національних расових, політичних чи релігійних переконань. Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста до нового навчального року проводить благодійну акцію по забезпеченню всіх загальноосвітніх закладів різних рівнів міста та району медикаментами. В ході акції в усіх школах та у навчальних закладах різних рівнів патронажними медичними сестрами організації протягом вересня будуть проведені лекції по наданню першої допомоги постраждалим. Всього передали медикаментів на загальну суму 18200 гривень.
Переглядів: 562 | Додав: Admin | Дата: 17.09.2014 | Коментарі (0)

У місто Бровари вимушено переселилась більше 600 громадян зі Сходу України, серед них велика кількість дітей та літніх людей. Всім їм необхідна допомога у вигляді теплого одягу, продуктів харчування, канцелярських товарів для школярів. Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста звертається до Вас з проханням зібрати речі, якими у Вашій родині не користуються, але можуть знадобитися іншим. Чекаємо на Вашу благодійну допомогу з понеділка по п»ятницю з 9-00 години до 17-00 години за адресою: м. Бровари, вул. Гагаріна, б. 8а, телефон для довідок – (04594) 5-24-61. Заздалегідь вдячні за співчуття, увагу та небайдужість.
Переглядів: 527 | Додав: Admin | Дата: 01.09.2014 | Коментарі (0)

У відповідь на обіцяну матеріальну допомогу вимушеним переселенцям з АР Крим та Сходу країни, які проживають в Броварському районі у селищі Велика Димерка, голова Броварської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста – Драпей Лілія Борисівна спільно з секретарем районного штабу з питань переселення та розв’язання соціально-побутових проблем громадян, які залишають АР Крим і м. Севастополь у зв’язку з військовою агресією з боку Російської Федерації, начальником Броварського районного управління соціального захисту населення – Яїцькою Ларисою Петрівною 20.08.2014 року завітали до гуртожитку та привезли миючі засоби та засоби особистої гігієни для мешканців та їх сімей.
... Читати далі »
Переглядів: 545 | Додав: Admin | Дата: 21.08.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 23 24 »
Четвер, 25.04.2024, 10:59
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Погода

Погода в Києві » Україна


catalog.red-cross.org.ua

Статистика
Copyright MyCorp © 2024