Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » Архів матеріалів

     

Надзвичайно драматичний період нині переживає Україна. На сході йде справжня війна за незалежність, за територіальну цілісність, за майбутнє нинішніх і прийдешніх поколінь.

Головною метою сьогодення є належне забезпечення прав та свобод громадян, захист суспільства від злочинних посягань, допомога вимушеним переселенцям та військовим Збройних Сил України.

В Броварський район та місто Бровари на тимчасове проживання переїхали більше 6000 громадян з АР Крим та Сходу країни. 

Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України, одна з перших в Київській області, розпочала роботу по вирішенню нагальних проблемних питань допомоги вимушеним переселенцям та членам їх сімей.

... Читати далі »

Переглядів: 705 | Додав: Untitled | Дата: 10.02.2016 | Коментарі (0)

26 січня 2016 року члени загону швидкого реагування Броварської МРО ТЧХУ зібрались на установче засідання. Загонівці обговорили питання діяльності у 2016 році, а саме проведення просвітницької діяльності в громаді Броварщи ни, чергування в парку відпочинку «Перемога» з метою попередження травматизму, особливо треба приділити увагу роботі діяльності в пришкільних таборах в літній період, а також до Всесвітнього дня по наданню першої невідкладної допомоги організувати проведення квесту серед старшокласників ЗОШ. А також командир загону підкреслив важливість продовження навчання, для отримання сертифікату тренерів, оскільки треба мати можливість навчати населення Броварщини. Наступне засідання планується провести у березні 2016 року.

  ... Читати далі »

Переглядів: 408 | Додав: Untitled | Дата: 29.01.2016 | Коментарі (0)

Товариство Червоного Хреста України – незалежна і нейтральна організація, яка надає допомогу всім, хто опинився у скруті. Допомога, підтримка, турбота, пропагування моральних цінностей і добра — це якраз і є те, з чим завжди асоціюється діяльність Товариства Червоного Хреста. Люди, котрі пов'язали свою долю з цією організацією, наділені унікальною чутливістю до чужого болю. Та й навіть, якщо б ми керувалися не шляхетними намірами, а суто прагматичними, сьогодні нікому вже не вдасться відгородитися стіною байдужості від загрозливої реальності епідемій туберкульозу, СНІДу, бездомного дитинства. Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, проводить велику кількість благодійних акцій, до яких постійно долучаються всі колективи міста і району, починаючи від дитячих садочків, шкіл, медустанов, працівників соціальної сфери, культури, правоохоронних органів, держслужби, к ... Читати далі »

Переглядів: 583 | Додав: Untitled | Дата: 22.01.2016 | Коментарі (0)

Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України 19 січня 2016 року провела благодійну акцію по видачі гарячого чаю та солодощів людям та діткам, які прийшли на Водохреща в парк відпочинку «Приозерний», що в місті Бровари. На заході також були присутні члени загону швидкого реагування на випадок переохолодження та надання домедичної допомоги. На щастя їх допомога нікому не пригодилась. Всі присутні громадяни отримали від працівників Броварської організації ТЧХУ гарний настрій та привітання зі святом, а також надію та віру в добрі серця та щирі наміри.

Переглядів: 411 | Додав: Untitled | Дата: 19.01.2016 | Коментарі (0)

З метою виявлення стану травматизму та причин їх проявів, 10 січня 2016 року, головою Загону швидкого реагування Броварської міськрайонної організації Червоного Хреста України - Віктором Юровим та волонтером Броварської МРО ТЧХУ - інспектором Міжнародної громадської організації служба Порятунку” “POLICE – 911″ ВГО “Служба порятунку України” - Олександром Буханком було проведено профілактичний рейд в улюбленому місці відпочинку Броварської дітвори, парку відпочинку “Перемога”. Цього дня туту було гамірно і людно, адже тривають зимові каінкули і був вихідний день. Школярі із задоволенням каталися на місцевих гірках, а дорослі займалися іншими справами. Так було виявлено факти розпивання спиртних напоїв у недозволених місцях, порушень техніки безпеки під час перебування на льоду озера, тощо. З порушниками були проведені профілактичні бесіди. Будемо сподіатися, ... Читати далі »

Переглядів: 367 | Додав: Untitled | Дата: 12.01.2016 | Коментарі (0)

Щорічно 03 грудня уся світова громадськість відзначає Міжнародний День інвалідів, щоб ще раз привернути увагу до цієї знедоленої категорії населення З нагоди Міжнародного Дня людей з обмеженими можливостями 2 грудня 2015 року в МКЦ «»Прометей» Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України спільно з колективом МКЦ «Прометей», управлінням освіти і науки провели розважальний захід для дітей шкільного та дошкільного віку з обмеженими можливостями. Дітей привітали заступник міського голови Виноградова Л.М. та голова Броварської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста Драпей Л.Б. У рамках заходу дітки переглянули мультиплікаційний фільм "Загублене Різдво". та отримали в подарунок від Броварської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста 3 грудня в будинку культури с. Семиполки спільно з управлінням соціального захисту населення Броварської РДА, відділом освіти, відділом культури, центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді пр ... Читати далі »
Переглядів: 474 | Додав: Untitled | Дата: 09.12.2015 | Коментарі (0)

     Підсумки проведення Всеукраїнської благодійної акції «Милосердя», яка проходила на Броварщині у вересні-жовтні 2015 року Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації», розпорядження Президента України від 14.09.2000 року № 280/2000-рп «Про щорічне проведення Всеукраїнської благодійної акції «Милосердя», рішення Київської обласної ради від 24 березня 2011 року №0162 – 05-VI «Про Київську обласну комплексну програму «Турбота» на 2011 – 2015 роки», з метою поліпшення умов проживання соціально незахищених верств населення та формування громадської думки щодо необхідності постійної уваги до проблем інвалідів, людей похилого віку, хворих на ... Читати далі »

Переглядів: 685 | Додав: Untitled | Дата: 10.11.2015 | Коментарі (0)

15 жовтня в усьому світі відзначається як День білої тростини, або День сліпих.

Біла паличка стала не тільки допоміжним знаряддям при самостійному орієнтуванні в просторі, а й символом сліпих та сліпоти.

Як засіб визначення шляху палиця відома вже здавна. Та історія білої тростини, як символу сліпоти, бере свій початок лише з 1921 року.

В Україні День білої палиці мало відомий, хоча незрячим ще треба багато чого зробити для зміни суспільної свідомості і створення позитивного образу сліпої людини, особливо у свідомості працедавців та чиновників з владних структур. Існує також чимало проблем і потреб, про які належить постійно нагадувати суспільству.

15 та 16 жовтня 2015 року Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України провела благодійну акцію для незрячих людей міста Бровари, які є членами Українського Товариства сліпих, а саме Київської міської організації та інвалідів по слуху, які є членами Українського Товарист ... Читати далі »

Переглядів: 486 | Додав: Untitled | Дата: 19.10.2015 | Коментарі (0)

              Організація Товариства Червоного Хреста України – найбільша і найстаріша гуманітарна громадська та доброчинна організація, яка виконує свою місію завдяки пожертвам та допомозі найдостойніших представників роду людського і вже 95 років дбає про одиноких хворих людей похилого віку, інвалідів, ветеранів війни і праці, дітей – сиріт, поте ... Читати далі »

Переглядів: 518 | Додав: Untitled | Дата: 19.10.2015 | Коментарі (0)

З 1 вересня по 31 жовтня 2015 року проходить щорічна Всеукраїнська благодійна акція «МИЛОСЕРДЯ», приурочена до Міжнародного дня громадян похилого віку (1 Жовтня), Міжнародного дня боротьби з бідністю (17 жовтня) та Міжнародного дня інвалідів (3 грудня). Акція проходить за підтримки Президента України, Уряду та місцевих органів влади. Неможливо звикнути до вигляду пристарілих, жебраків, безпритульних дітей, котрі випрошують милостиню. Але, на жаль, за нашого скрутного часу люди похилого віку і діти найбільше ображені. Найбільше соціального незахищені. Слідуючи своєму гуманному призначенню Червоний Хрест допомагає одиноким людям похилого віку, інвалідам, самотнім прикутим до ліжка і дітям, кого недоля змалку позбавила батьківського тепла, і хворим на туберкульоз та ВІЛ-інфекцію, малозабезпеченим. Моральний стан суспільства визначається за тим, як воно ставиться до старих і малих. В нашому регіоні одиноких похилого віку якими опікується Червоний Хрест 900 осіб, дітей сиріт, напівсиріт, ... Читати далі »
Переглядів: 442 | Додав: Untitled | Дата: 21.09.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 23 24 »
Субота, 18.05.2024, 17:03
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Погода

Погода в Києві » Україна


catalog.red-cross.org.ua

Статистика
Copyright MyCorp © 2024