Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » Архів матеріалів

               Відповідно Угоди про співпрацю № 20-15 від 17.04.2015 року між ТОВ "Епіцентр К" та Товариством Черовного Хреста України 31 вересня 2015 року голова Броварська МРОТЧХУ - Драпей Л. Б. та начальник відділу "Каси" гіпермаркету "Епіцентр К" м. Бровари Бурнашова О.В. о 17-30 годині відкрили скриньку збору благодійних коштів від покупців ТЦ "Епіцентр ... Читати далі »

Переглядів: 898 | Додав: Untitled | Дата: 01.09.2015 | Коментарі (0)

               У вівторок та в четвер з 9-ї то 12-ї години у приміщенні Броварської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України за адресою: м. Бровари, вул.. Гагаріна, б. 8а, проводиться прийом вимушено переміщених осіб. Громадяни можуть звернутись із своїми заявами - проханнями, отримати роз’яснення щодо отримання допомоги. Також переселенці можуть звернутись із заявами щодо отримання сертифікату на матеріальну допомогу, кошти на яку виділяє Товариство Червоного Хреста Данії. З такими заявами та підтверджуючими документами можуть звернутись неповні та багатодітні сім’ї, інваліди першої та другої груп, пенсіонери с ... Читати далі »

Переглядів: 749 | Додав: Untitled | Дата: 26.08.2015 | Коментарі (0)

                                                 

ЗВЕРНІТЬСЯ до Товариства Червоного Хреста України, Співробітники Товариства Червоного Хреста України допоможуть Вам відновити родинні зв’язки, втрачені в наслідок надзвичайної ситуації.

Ми можемо Вам допомогти

► Передати рідним Ваше Послання Чрвоного Хреста – листа з новинами сімейного характеру;

► Зв׳язатися з рідними по телефону;

► З׳ясувати місце перебування родичів або їх долю;

Наші координати: Броварська міськрайонну організація Товариства Червоного Хреста Адреса: 07400, Київська область, м. Бровари, вул. Гагаріна, б. 8б час роботи: 9-00 – 17-00 год. тел.\факс (04594) 5-24-61, e-mail: redcross-br@ukr.net.

Товариство Червоного Хреста України притримується принцип ... Читати далі »

Переглядів: 512 | Додав: Untitled | Дата: 05.08.2015 | Коментарі (0)

Для внутрішньо-переміщених осіб, які проживають в м. Бровари та Броварському районі Для отримання благодійної допомоги від Червоного Хреста України внутрішньо-переміщеним особам, які мають статус: - інвалідів 1-2 групи, - малозабезпечених, - неповних сімей, - дітей-сиріт, - дітей позбавлених батьківських прав, - багатодітних сімей можна звернутися до Броварської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України у вівторок та четвер з 09.00 до 12.00 години, за адресою:м.Бровари, вул.Гагаріна, б.8а, та за телефоном – (04594) 5-24-61. При собі, обов’язково, мати ксерокопії всіх документів та документів, які підтверджують статус. Адміністрація Броварської МРОТЧХУ
Переглядів: 446 | Додав: Untitled | Дата: 05.08.2015 | Коментарі (0)

Літня спека є вельми небезпечною для більшої кількості людей. Навіть нетривале перебування на відкритому сонці або у приміщенні, яке погано вентилюється, може викликати тепловий удар, запаморочення, нудоту, підвищення температури тіла, а в окремих випадках — різке підвищення артеріального тиску і перебої в роботі серця. В таких випадках допомога може підійти не завжди вчасно, тому кожна людина має знати і додержуватись кількох правил, які допоможуть почуватись у спеку більш комфортно і зменшити негативний вплив від високих температур. Кращий варіант, як врятуватися від спеки, — знаходиться біля моря, річки, водойми. Однак є інші способи врятуватися від спеки влітку. Всі наступні рекомендації прості, практичні й ефективні. Все, що Вам потрібно, щоб пережити сильну спеку — це змінити звички влітку. Звичайно, добре в приміщенні з кондиціонером, але якщо Вам необхідно бути на вулиці у сильну спеку, обов’язково носити головний убір і намагайтеся перебувати в тіні. Кращий друг у боротьбі з ... Читати далі »
Переглядів: 712 | Додав: Admin | Дата: 03.07.2015 | Коментарі (0)

Шановні наші добровільні помічники, багаторічні члени нашої організації, делегати нашої конференції! Майже сторіччя тому утворена організація милосердя – Червоний Хрест України, яка стала символом спільності шляхетних людей із чуйними серцями, яка завжди напоготові прийняти будь – який сигнал тривоги і вчасно прийти на допомогу. Червоний Хрест єднає народи незалежно від раси, національності, віросповідання, світогляду. П’ять років відділяють нас від ХХІІІ звітно-виборної конференції Броварської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста, де приймалися основні напрямки діяльності, та визначалися плани на майбутнє. Хочу нагадати присутнім, що наша організація є осередком Київської обласної організації Товариства Червоного Хреста і являє собою добровільну, благодійну, самоврядовану непартійну організацію, що метою своєї діяльності ставить сприяння органам державної влади у їх діяльності в гуманітарній сфері, ліквідації наслідків катастроф і надзвичайних ситуацій, забезпечення ... Читати далі »
Переглядів: 778 | Додав: Admin | Дата: 16.06.2015 | Коментарі (0)

                                                                               

 

 

 

 

 

 

27 травня – в приміщенні великої зали райдержадміністрації відбулась XXIV звітньо-виборча конференція Броварської міськрайонної організації «Товариство Червоного Хреста України». У конференції взяли участь голова Броварської райдержадміністрація В.О.Сінько міський голова І.В.Сапожко, голова районної ради С.М.Гришко, голова Київської обласно ... Читати далі »

Переглядів: 573 | Додав: Admin | Дата: 28.05.2015 | Коментарі (0)

За рішенням Всесвітньої організації охорони здоров’я кожну третю неділю травня проводиться День пам’яті померлих від СНІДу. Мета проведення «Дня памяті померлих від СНІДу» є приверненням уваги населення до цієї проблеми та проведення освітньо – профілактичних заходів щодо попередження захворювання серед молоді. На жаль, Україна визнана державою, яка найбільше за інших у Східній Європі постраждала від ВІЛ/СНІДу и стоїть на межі загальнонаціональної епідемії. Темпи розповсюдження епідемії ВИЛ/СНІД на Київщині зберігають постійний рівень збільшення по всім регіонам області. Товариство Червоного Хреста України розглядає проблему боротьби із ВІЛ/СНІДом передусім як проблему відповідальності суспільства загалом, і кожного громадянина зокрема не тільки за своє життя, а й за майбутнє держави. Адже більшість людей ставляться до інфікованих, або наркотично залежних негативно, навіть агресивно. Тов ... Читати далі »

Переглядів: 616 | Додав: Admin | Дата: 15.05.2015 | Коментарі (0)

З 05 травня по 09 травня 2015 року Броварська міськрайонна організація товариства ЧЕрвоного Хреста України провела благодійні заходи з нагоди 70 - ї річниці Дня Перемоги - "Ця Перемога - одна для всіх..."

Учасники бойових дій під час Другої світової війни, ветерани Великої Вітчизняної війни, вдови ветеранів, жертви нацистських переслідувань, які проживають на території міста Бровари та Броварського району отримали 1205 продуктових наборів.

... Читати далі »

Переглядів: 473 | Додав: Admin | Дата: 13.05.2015 | Коментарі (0)

Міжнародний червонохресний рух має 150-річну історію. На протязі всього цього часу він сповідує і втілює в життя такі одвічні цінності, як милосердя, людяність, співчуття, взаємодопомога. Заснований у 19-му сторіччі швейцарцем Анрі Дюнаном, нині Червоний Хрест є найбільшою гуманітарною організацією та об’єднує 186 країн світу, в тому числі - Україну. Природні катаклізми, соціальні струси, війни та локальні збройні конфлікти в гарячих точках планети, відгуки яких сягають і мирної української землі, а також епідемії підступних хвороб - скільки неприємностей несуть вони людям. Сьогодні, як ніколи, суспільство потребує милосердя. Любов до людини - почуття, без котрого милосердя неможливе. Полегшити страждання таких людей, поліпшити їхнє життя - перштчергове завдання організацій Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Український Червоний Хрест існує вже більше вісімдесяти років. Зараз доброта і милосердя об ... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: Admin | Дата: 08.05.2015 | Коментарі (1)

« 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 23 24 »
П`ятниця, 17.05.2024, 06:27
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Погода

Погода в Києві » Україна


catalog.red-cross.org.ua

Статистика
Copyright MyCorp © 2024