Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » Архів матеріалів

25 років тому до великої родини товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця приєдналася Служба розшуку Товариства Червоного Хреста України. #службарозшуку

Протягом усіх цих років ми намагаємося бути поруч з тими родинами, яким потрібна наша допомога – знайти рідних, встановити долю зниклих без вісти, увічнити пам’ять полеглих… Часом нам буває досить тяжко, адже ми проживаємо життя дитини, в якої репресували батьків (нехай зараз цій дитині вже 70 – але ж то її батьки); сестри, чий брат загинув на чужині й вона не знає, в якій країні покласти квіти на його могилу; брата, чию єдину сестру депортували в далекому 1942р. на примусові роботи і все своє життя він її шукає, шука ... Читати далі »

Переглядів: 453 | Додав: Untitled | Дата: 12.03.2017 | Коментарі (1)

     6 березня 2017 року у концерт-холі ТЦ «Термінал» за підтримки Броварського міського голови І.Сапожка та за активної участі на благодійних засадах Броварської міськрайонної організації Товариства Червон ... Читати далі »

Переглядів: 412 | Додав: Untitled | Дата: 08.03.2017 | Коментарі (0)

     Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України 19 січня 2017 року провела благодійну акцію по видачі гарячого чаю та солодощів дорослим та діткам, які прийшли на Водохреща в парк відпочинку «Приозерний», що в місті Бровари. На заході були також присутні члени загону швидкого реагування на випадок переохолодження для надання домедичної допомоги. На щастя, їх допомога нікому не знадобилась. Всі присутні громадяни отримали від представників Броварської організації ТЧХУ гарний настрій та привітання зі святом, а також надію та віру в добрі серця та щирі наміри.

 

     

 

... Читати далі »

Переглядів: 412 | Додав: Untitled | Дата: 22.01.2017 | Коментарі (0)

       Проведення  благодійних святкових заходів для людей поважного віку стає в нашому місті доброю традицією. 12 січня 2017 року в концерт-холі ТЦ «Термінал» за підтримки Броварського міського голови І.Сапожка та за активної участі на благодійних засадах Броварської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України відбувся «Різдвяний вальс». Учасниками святкового заходу стали 600 людей поважного віку. Атмосфера вечора була пронизана різдвяним настроєм, насичена радістю і спілкуванням. Гості мали змогу почастувати смачних солодощів за чашкою ароматного чаю. Творчі колективи виконували українські національні пісні. Бабусі і дідусі, як в молоді роки, чудово танцювали вальс, їх обличчя випромінювали радість і доброту. Всі гості благодійного святкового заходу залишилися дуже задоволені. Подібні заходи для людей, які потребують особливої уваги та підтримки, будуть і надалі проводитися у нашому міс ... Читати далі »

Переглядів: 431 | Додав: Untitled | Дата: 15.01.2017 | Коментарі (0)

     Згідно з розпорядженням міського голови  від 04.01.2017 року з метою надання допомоги громадянам, які залишилися з незалежних від них причин без домівок, та одиноким людям похилого віку в умовах низьких температур та у випадку виникнення надзвичайних ситуацій внаслідок несприятливих погодних умов в зимовий період, відкрито стаціонарний пункт обігріву по вул. Незалежності 8-б. Тут можна випити гарячого чаю з печивом, а також отримати першу невідкладну допомогу і при необхідності – теплі речі.

       

Переглядів: 402 | Додав: Untitled | Дата: 07.01.2017 | Коментарі (0)

   22 грудня в актовому залі адміністративної будівлі по вул. Гагаріна, 18 відбувся навчальний семінар з надання першої допомоги. Він був проведений під патронатом Товариства Червоного Хреста України. Учасниками семінару були вчителі шкіл м. Бровари та Броварського району.

   Основним завданням при наданні першої допомоги є проведення необхідних, своєчасних, простих медичних дій для врятування життя постраждалому, зменшення його страждання, попередження ускладнень. Екстрені ситуації, при яких необхідне надання першої допомоги, відбуваються несподівано. Це можуть бути забої, розтяги, переломи у побуті або під час занять спортом; відмороження або теплові удари; ураження електричним струмом; утоплення. Такі ситуації, як правило, розвиваються стрімко і ускладнюються відсутністю людей з медичною підготовкою. А неправильні дії замість допомоги можуть завдати шкоди. Часто люди не знають елементарного ... Читати далі »

Переглядів: 398 | Додав: Untitled | Дата: 25.12.2016 | Коментарі (0)

       Міра цивілізованості суспільства визначається відношенням до дітей-інвалідів, людей з обмеженими можливостями, людей похилого віку. Так історично склалося, що ці категорії населення в нашій державі є найменш соціально захищеними. Тому ці люди потребують особливої уваги та підтримки. 1 грудня, під патронатом Броварської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України, в актовому залі школи № 5 відбулося чудове і яскраве свято для дітей-інвалідів. Учасниками благодійного заходу стало близько 300 діточок. На святі була присутня заступник Броварського міського голови Лариса Виноградова, український плавець, п'ятиразовий чемпіон та восьмиразовий призер літніх Паралімпійських ігор, заслужений майстер спорту України Олексій Федина та бронзова призерка Паралімпійських ігор з легкої атлетики Людмила Данилина. Офіційні гості сказали багато теплих слів на адресу дітей-інвалідів. Зокрема, Олексій Федина наг ... Читати далі »

Переглядів: 704 | Додав: Untitled | Дата: 04.12.2016 | Коментарі (0)

24 листопада у концерт-холі ТЦ «Термінал» за підтримки Броварського міського голови та за активної участі на благодійних засадах Броварської міськрайонної організації «Товариство червоного хреста України» відбулося справжнє свято для людей поважного віку – «Золотий вальс». Учасниками святкового заходу стали близько 500 людей поважного віку. Вони мали змогу почастувати смачних солодощів за чашкою теплого ароматного чаю. Атмосфера вечору була насичена чудовими національними піснями. Бабусі і дідусі згадували свої молоді роки в Броварах та неперевершено танцювали вальс. З рештою, всі залишилися дуже задоволені. В нашому місті це був перший проект такого рівня для людей поважного віку. У майбутньому подібні заходи за підтримки Броварської міськрайонної організації «Товариство червоного хреста України» стануть доброю т ... Читати далі »

Переглядів: 395 | Додав: Untitled | Дата: 27.11.2016 | Коментарі (0)

 

        Впродовж вересня - жовтня  поточного року  Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України проводила Всеукраїнську благодійну акцію «Милосердя».

        В рамках Всеукраїнської акції Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста багато років підряд проводить в Броварському районі благодійну акцію «5 картоплин». Метою акції є привернення уваги людей різних поколінь до проблем найбільш соціально не захищених верств населення.

Жителі Броварського району активно відізвалися на оголошення розміщені організацією Товариства Червоного Хреста в засобах масової інформації про проведення акції. Найбільш активними були мешканці смт Велика Димерка, с. Красилівка, с. Рудня, с. Требухів, які підготовили та передали картоплю, к ... Читати далі »

Переглядів: 428 | Додав: Untitled | Дата: 14.11.2016 | Коментарі (0)

 

Командир та члени загону першої невідкладної допомоги Броварської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України прийняли участь у молодіжно-патріотичному квесті з нагоди святкування Дня захисника Вітчизни у м. Бровари. Протягом трьох годин, у парку відпочинку "Перемога", команди 11-ти загальноосвітніх закладів міста виконували завдання тієї чи іншої станції. Броварська МРО ТЧХУ мала назву станції -"Рятівник", адже саме на нашій станції діти мали показати свої знання по накладанню жгута в надзвичайній ситуації за 1 хвилину. Командир загону, Юров В.О., оцінював правильність накладання жгута та час.

"Хочемо відмітити знання дітей, вони - молодці, адже ті знання, які ми надавали в школах протягом 2015-2016 навчального року в школах, залишились в головах та будуть використані при необхідності" -  радів командир загону невідкладної доме ... Читати далі »

Переглядів: 393 | Додав: Untitled | Дата: 17.10.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 23 24 »
Четвер, 02.05.2024, 05:31
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Погода

Погода в Києві » Україна


catalog.red-cross.org.ua

Статистика
Copyright MyCorp © 2024