Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Травень » 15 » В майбутнє без ВІЛ!!!
16:24
В майбутнє без ВІЛ!!!

За рішенням Всесвітньої організації охорони здоров’я кожну третю неділю травня проводиться День пам’яті померлих від СНІДу. Мета проведення «Дня памяті померлих від СНІДу» є приверненням уваги населення до цієї проблеми та проведення освітньо – профілактичних заходів щодо попередження захворювання серед молоді. На жаль, Україна визнана державою, яка найбільше за інших у Східній Європі постраждала від ВІЛ/СНІДу и стоїть на межі загальнонаціональної епідемії. Темпи розповсюдження епідемії ВИЛ/СНІД на Київщині зберігають постійний рівень збільшення по всім регіонам області. Товариство Червоного Хреста України розглядає проблему боротьби із ВІЛ/СНІДом передусім як проблему відповідальності суспільства загалом, і кожного громадянина зокрема не тільки за своє життя, а й за майбутнє держави. Адже більшість людей ставляться до інфікованих, або наркотично залежних негативно, навіть агресивно. Товариство вкотре підіймає широку тему прав та захисту тих, хто знаходиться під тиском стигми та дискримінації.

Червоний Хрест усіма силами намагається блокувати небезпеку для оточуючих, насамперед - для дітей. ВІЛ - інфекція - захворювання, яке ослаблює імунітет людини - вражає переважно молодих людей віком від 18 до 27 років. Головними чинниками розповсюдження ВІЛ серед молоді є вживання ін'єкційних наркотиків і незахищені статеві стосунки.

Товариство Червоного Хреста визнаючи, що людина і її здоров'я є найвищою соціальною цінністю, звертається до молоді України бути відповідальною за свою поведінку. Ігноруючи обстеження на ВІЛ, ми ігноруємо шанс на життя.

Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України у 2015 році продовжує працювати за Програмою профілактики розповсюдження ВІЛ-інфекції та планує проведення профілактичної роботи серед учнівської та студентської молоді міста з питань попередження розповсюдження ВІЛ-інфекції та збереження репродуктивного здоров׳я. Серед запланованих заходів це - і вуличні акції, і тренінги, і бесіди, і семінари.

Так, 15.05.2015 року о 14.00 годині Броварською міськрайонною організацією Товариства Червоного Хреста України, спільно зі спеціальним закладом Броварський міський центр соціальних служб для сім»ї, дійте та молоді, управління освіти та науки Броварської міської ради в малій залі нового адмінбудинку за адресою м. Бровари, вул.. Гагаріна, б. 18, проведено профілактичну квілт - акцію з нагоди Дня пам»яті людей померлих від СНІДу.

Квілт (з англ. quilt) - ковдра із клаптиків, яку за традицією шили всією родиною, іноді разом з сусідами і друзями, збираючись у коло за столом. І невідомо, що було важливіше - сама ковдра чи атмосфера близькості і взаєморозуміння, яка панувала в момент створення полотна. Учні загальноосвітніх закладів міста зібралися для створення квілт-полотна, яке символізує погляд на життя без ВІЛ, на здорове майбутнє, на безпечний світ для проживання молоді. Профілактичну вуличну квілт – акцію проведено за рахунок Київської обласної та Броварської міськрайонної організацій Товариства Червоного Хреста України.

Переглядів: 614 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 01:04
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Погода

Погода в Києві » Україна


catalog.red-cross.org.ua

Статистика
Copyright MyCorp © 2024