Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Квітень » 3 » Всеукраїнський місячник Червоного Хреста - «Здорова нація – 2015. Приєднуйся до руху Червоного Хреста»!
09:34
Всеукраїнський місячник Червоного Хреста - «Здорова нація – 2015. Приєднуйся до руху Червоного Хреста»!

З часу свого заснування Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України постійно бере участь у вирішенні найгостріших соціальних проблем міста та району і з кожним роком відіграє дедалі помітнішу роль в утвердженні принципу гуманності, захисті життя та гідності людини.

Озираючись на пройдений шлях, варто згадати про всю червонохресну епоху милосердя.

Представники Червоного Хреста завжди опинялися в найгарячіших точках в епіцентрах людської біди. Іспитом на милосердя для червонохрестівців стала Велика Вітчизняна війна, яка перетнула життя навпіл. Саме в той час Товариство підготувало та відправило на фронт 100 тис. медсестер, санінструкторів та дружинниць. Вони були поруч з бійцями. Не знаючи втоми працювали в евакогоспіталях, санітарних поїздах, надавали першу допомогу пораненим в полі бою. Віддавали свою кров, рятуючи життя героїчних захисників Вітчизни. А в годину смертельної небезпеки ставали до їхніх лав зі зброєю в руках.

Минули роки, й сьогодні сивочолі ветерани самі потребують допомоги, і про це слід пам’ятати не тільки в свята. А передусім у будні. Адже з кожним днем дедалі менше залишається людей, які відстояли нашу перемогу перед лицем фашистської загрози.

Сьогодні на обліку міськрайонної організації Товариства червоного Хреста налічується біля 7772 одиноких людей похилого віку, які потребують допомоги, із них 1200 – самотніх лежачих інвалідів.

З 1 квітня по 4 травня 2015 р. в нашому місті та районі проходить Всеукраїнський місячник Червоного Хреста, оголошений Національним Товариство під гаслом «Здорова нація – 2015. Приєднуйся до руху Червоного Хреста».

Сьогодні, нажаль, замало лише співчуття та дбайливого ставлення до нужденних.

Підтримайте доброчинну ініціативу червонохрестівців задля конкретної допомоги і дієвого милосердя щодо тих, хто поруч з нами та кого вік і хвороби позбавило можливості жити гідно.

Так під час проведення Всеукраїнського місячника Червоного Хреста в минулому році Броварською міськрайонною організацією Товариства червоного Хреста було зібрано коштів, продуктів харчування, одягу, взуття, засобів гігієни на суму понад 500 тисяч гривень, що дало можливість надати додаткову допомогу 8000 нужденним, серед яких одинокі люди похилого віку, інваліди, багатодітні родини, учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, постраждалі від Чорнобильської трагедії, хворі на туберкульоз.

Для проведення заходів буде організовано масовий збір пожертв з метою подальшого фінансування гуманітарних програм Товариства.

Ми звертаємось до всіх, кому небайдужі людський біль і горе, аби з їхньою допомогою підтримати одиноких ветеранів, інвалідів війни, хворих на туберкульоз, немічних громадян міста і району.

Адже тільки спільні зусилля громадськості та Червоного Хреста зможуть їм допомогти.

Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста і надалі залишається вірною своєму благородному статусу творити добро в ім’я любові до людей, до своєї Вітчизни.

Перерахувати кошти можна на розрахунковий рахунок № 26001165100390 в Броварське ЦВ ПАТ «УКРІНБАНК» м. Бровари МФО 300142, код 25950797 з позначкою: “Благодійний внесок”, одержувач – Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України.

Переглядів: 518 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 16.04.2024, 13:03
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Погода

Погода в Києві » Україна


catalog.red-cross.org.ua

Статистика
Copyright MyCorp © 2024