Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Квітень » 15 » СВЯТО ПАСКИ ДАРУЄ ТЕПЛО ТА ЛЮБОВ
11:23
СВЯТО ПАСКИ ДАРУЄ ТЕПЛО ТА ЛЮБОВ

Традиційні весняні передсвяткові відвідини дитячого будинку волонтерами Броварської міськрайонної організації Червоного Хреста

     Тісна співпраця Товариства Червоного Хреста з молоддю благотворно впливає на розвиток почуття милосердя у підростаючому поколінні. Ми вважаємо, що свято доречно завжди і ніколи не зарано розпочинати весінні веселощі, тому цього року традиційне відвідування дитячого будинку-інтернату студенти – волонтери здійснили трошки раніше, ніж Паска завітала до України.

     Попри щільний навчальний та робочий графік, завжди знаходиться час для спілкування з дітьми, яким бракує найголовнішого – батьківського тепла і турботи. Працівники та студенти навчально-наукового інституту права та психології Національної академії внутрішніх справ, волонтери Броварської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України, організували традиційну благодійну акцію та зібрали іграшки, книги, канцтовари і необхідні речі для вихованців. Відгукнулися всі – як працівники так і студенти інституту та батьківський комітет.

     11 квітня, дружня волонтерська команда інституту права та психології НАВС вирушили в подорож до дитячого будинку-інтернату «Надія» селища Мокрець Броварського району Київської області. Не лише благодійність привела їх до дитячого будинку, адже тут можна усвідомити ціну необдуманих кроків. «Надія» зустріла дружню команду смачним ароматом їжі, чистотою підсобних приміщень, затишними кімнатами та доброзичливим ставленням персоналу до своїх вихованців. Незважаючи на непривітні погодні умови, радість та щирі вітання дітей зробили цей день неймовірно позитивним.

     Цього разу, крім подарунків, емоцій, обіймів та дружніх розмов, волонтери вирішили внести трошки корисної інформації у відвідування, спробували на деякий час перенести дітей у творчий світ вікторин. Такий день може бути цікавим зернятком, закладеним у майбутні мрії дітлахів. Відвідувачі старались донести дітям, що добро є безмежним настільки, наскільки безмежними є їх мрії. Всі були задіяні у насичених іграх, дітям представилася нагода попрацювати в команді та розповісти своїм друзям про відомості, які вони дізналися. А ще малі отримали в подарунок настільні ігри, але основним приводом для щастя було спілкування. Адже, головне для малюків не подарунки, переконують в дитячому будинку.

     Набагато важливішою для знедолених дітей є увага, якої зазвичай їм бракує. Бо дитячі роки промайнуть швидко і дуже важливо, щоб спогади про них залишилися теплими. На прощання вихованці будинку-інтернату дарували нам усмішки та фотографувалися. Тепло та любов, це те, що цінніше за гроші! Щирий погляд та вдячність дітей є найціннішим подарунком, адже немає нічого кращого за зроблену добру справу.

 

 

Переглядів: 687 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 15:25
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Погода

Погода в Києві » Україна


catalog.red-cross.org.ua

Статистика
Copyright MyCorp © 2024