Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Грудень » 9 » Заходи в Броварах та районі до Міжнародного дня інваліда.
17:09
Заходи в Броварах та районі до Міжнародного дня інваліда.

3 грудня 2013 року в приміщенні МКЦ «Прометей» відбувся міський фестиваль творчості дітей з особливими потребами «Повір у себе». У рамках фестивалю працювала виставка творчих робіт дітей з обмеженими функціональними можливостями та концертна програма за участю дітей-інвалідів. У концертній програмі фестивалю взяли участь хореографічні колективи міста та зіркові артисти, зокрема - переможець першого сезону «Голос Країни» Іван Гонзера та заслужена артистка України Марина Одольська. Всі запрошені діти безкоштовно відвідали виставку «Живі джунглі» та отримали цінні подарунки від  Броварської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України.

Цього ж дня в будинку культури с.Семиполки відбувся захід присвячений Дню людей з обмеженими можливостями «Повір у себе!».  Учасників привітали: заступник голови Броварської райдержадміністрації К.В.Прянішнікова, начальник управління соціального захисту населення Л.П.Яіцька, начальник Київського регіонального центру заслужених працівників фізичної культури і інвоспорту М.В.Вініченнко, тренер Регіонального центру інваспорту О.М.Неділько, начальник відділу культури Броварської райдержадміністрації Г.П.Унгуряну. 
 

Дітям – переможцям вручені нагороди за І, ІІ, ІІІ місце в спортивних змаганнях, а також  
відзначені Подяками
 РДА десять діточок. 

Працівники районного будинку культури поставили театралізовану казку «Червоний капелюшик» під час якої діти з обмеженими можливостями демонстрували свої таланти. 
  
         В фойє Семиполківського будинку культури була проведена виставка художніх робіт людей з обмеженими можливостями.

            По закінченні урочистої частини свою майстерність показали Чемпіон України з танців на візку, майстер спорту Безпалова Наталія і Савельєв Михайло

            Всім діткам з обмеженими можливостями були вручені  подарунки  від Броварської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України. 

 

Переглядів: 613 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 16:22
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Погода

Погода в Києві » Україна


catalog.red-cross.org.ua

Статистика
Copyright MyCorp © 2024