Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Травень » 7 » 8 травня відзначається Всесвітній день Червоного Хреста .
16:08
8 травня відзначається Всесвітній день Червоного Хреста .

         Міжнародний червонохресний рух має 150-річну історію. На протязі всього цього часу він сповідує і втілює в життя такі одвічні цінності, як милосердя, людяність, співчуття, взаємодопомога. Заснований у 19-му сторіччі швейцарцем Анрі Дюнаном, нині Червоний Хрест є найбільшою гуманітарною організацією та об’єднує 186 країн світу, в тому числі - Україну.

          Природні катаклізми, соціальні струси, війни та локальні збройні конфлікти в гарячих точках планети, відгуки яких сягають і мирної української землі, а також епідемії підступних хвороб - скільки неприємностей несуть вони людям. Сьогодні, як ніколи, суспільство потребує милосердя. Любов до людини - почуття, без котрого милосердя неможливе. Полегшити страждання таких людей, поліпшити їхнє життя - перштчергове завдання організацій Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

         Український Червоний Хрест існує вже більше вісімдесяти років. Зараз доброта і милосердя об’єднали в Суспільстві Червоного Хреста України мільйони ентузіастів. Вони опікуються інвалідами, дітьми-сиротами, допомагають полегшити страждання жертв стихійних лих, катастроф, збройних конфліктів. Особлива увага приділяється впровадженню спеціальної програми по зміцненню патронажної служби суспільства і поліпшення медико-соціального обслуговування самотніх хворих літнього віку. Адже доброта і руки патронажних медичних сестер так необхідні старим, немічним, інвалідам та сиротам.

         Броварська міськрайонна організація опікуються майже 500-ма нашими земляками. 7  медичних патронажних сестер  організації надають самотнім людям поважного віку, інвалідам і ветеранам Великої Вітчизняної війни, солдатським вдовам медичну та соціальну допомогу. Під патронатом нашої організації знаходяться також малозабезпечені та багатодітні родини, дитячий будинок. Благодійну і просвітницьку роботу наша організація проводить виключно за рахунок членських внесків і пожертвувань організацій і громадян.

          Ми щиро вдячні всім добродійникам Червоного Хреста за розуміння і підтримку, за їх внесок у полегшення життя тих людей, яких спіткали хвороби, самотність, життєві труднощі чи стихійні лиха.

         Вітаємо всіх, хто причетний сьогодні до благородної та милосердної червонохресної діяльності із Всесвітнім днем Червоного Хреста!

         Вітаємо всіх ветеранів та учасників бойових дій воєнних років із святом Великої Перемоги!

 

                                                                                                                        Голова Броварської МРО ТЧХУ - Лілія Драпей

Переглядів: 624 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 14:29
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Погода

Погода в Києві » Україна


catalog.red-cross.org.ua

Статистика
Copyright MyCorp © 2024