Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Березень » 7 » 8 – Березня – свято жінок, весни, любові!
12:35
8 – Березня – свято жінок, весни, любові!

Любі жінки!

Щиро і сердечно вітаємо Вас із весняним святом – 8 березня.

Нехай кожен Ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола Вас панують любов і гармонія, а на Вашу честь розквітають квіти й звучить музика. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму.

Бажаємо Вам щастя й вдачі, міцного здоров’я, здійснення всіх мрій та бажань. Хай у Ваших оселях завжди панують мир, злагода і добробут.

Колектив  Броварської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України

  5 березня 2014 о 13 годині, з нагоди Міжнародного жіночого дня , в приміщенні Територіального центру, за адресою: м. Бровари, вул. Гагаріна, б. 8-а відбулася передсвяткова зустріч з жінками – підопічними Броварського міського територіального центру соціального обслуговування в честь Міжнародного жіночого дня 8 березня.

50 жінок міста: ветеранів війни, праці, пенсіонерів були запрошені на зустріч. З привітанням та побажаннями до всіх присутніх звернулась директор центру - Лудченко Діана Костянтинівна, заступник начальника управління соціального захисту Броварської міської ради, голова Броварської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста – Драпей Лілія Борисівна. Всі присутні отримали подарунки від Броварської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста та квіти від виконавчого комітету Броварської міської ради.

 Також, в той же день, з подарунками та щирими побажаннями до Гоголівського стаціонарного відділення для одиноко проживаючих громадян завітали представники соціальної сфери Броварської районної державної адміністрації: начальник управління соціального захисту населення – Яіцька Лариса Петрівна, директор територіального центру соціального обслуговування – Коркіна Надія Іванівна, голова Броварської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста – Драпей Лілія Борисівна.

Тепло душі, яке поселилося в цьому закладі, завжди зігріває гостей.

Голова МРО ТЧХУ - Драпей Л.Б. напередодні свята вручила подарунки від організації та побажала миру, добра, здоров׳я. 

Переглядів: 861 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 21:22
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Погода

Погода в Києві » Україна


catalog.red-cross.org.ua

Статистика
Copyright MyCorp © 2024